"Speed-friending" på Café Strandhuset

“Det sociale arrangement”

Formålet med vores arrangementer er at skabe et trygt og hyggeligt socialt fællesskab hvor du kan møde andre i dit lokalsamfund. Til arrangementerne vil der også være et evidensbaseret sundhedsoplæg, hvor emnerne indbærer både den mentale- og fysiske sundhed. Vi bestræber os på at det skal være relevant for alle, så livet i alle dets aspekter kan blive lettere håndtere. Vi vil stå til råhed under hele arrangementet, og er altid klar på en snak om det du har på hjertet. 
Programmet til arrangementer (ændringer kan forekomme) 
1. “Speed-friending” 
Skiftende samtaler med hinanden á tre-fem minutters varighed pr. samtale, hvor man får et lille indtryk af hvem de andre deltagere er. 
2. Sundhedsfagligt oplæg
Dialogbaseret oplæg om fx de officielle kostråd, supplerende kostråd til ældre, hjertekarsygdomme, motivation, kompetencer m.m. 
3. Fysisk aktivitet 
Evidensbaseret øvelser som bl.a. styrker kroppens kondition, styrke, balance og koordination. Øvelser laves både alene og sammen med andre. Det vil være muligt at være med, selvom du har brug for en stol at sidde på. 
4. Fællesspisning 
Spisning er mere end blot det man spise maden. Det er også en mulig for at danne et socialt fællesskab. Måltidet vil oftest foregå ved 3-6 mandsborde, og vi vil forinden arrangementet lave en bordplan.
5. Bingo 
Oftest runder vi arrangementet af med et spil bingo, hvor der vil være flotte sponsorgaver fra lokalområdet. 
Ofte stillende spørgsmål
“Kommer alle til arrangementerne med nogle de kender?”
Svar: Nej- det er meget forskelligt om folk tilmelder sig alene eller sammen med andre – der vil oftest være begge dele til arrangementerne. Derudover sørger vi for at lave en bordplan der så vidt muligt placere folk der kender hinanden ved forskellige borde.
“Skal jeg have en god fysik for at deltage i arrangementerne?”
Svar: Nej. Vores fysiske aktivitetsøvelser kan både gøres stående og siddende, og det er desuden muligt ikke at deltage hvis man ikke har lyst. 
“Kan jeg komme til jeres arrangementer i kørestol/rollator/stok mm.?”
Svar: Det vil du oftest kunne. Vi bestræber os altid efter at finde lokaler, der imødekommer alle deltagers behov. Vi vil oplyse forinde, hvis det ikke er muligt. 
Hvad siger tidligere deltagere om arrangementet?
*Et godt og hyggeligt arrangement, med mange gode indfald, og hyggeligt samvær. Tak
Kvinde, 68 år
*Super hyggelig dag. Dejlig mad og god underholdning, kommer gerne igen
Kvinde, 72 år
*Et rigtig godt og lærerigt og sjovt arrangement. I er et par dejlige piger som får budskabet rigtig godt ud. Vi syntes det har være en rigtig dejlig eftermiddag. Vi vil meget gerne deltage igen
Mand, 73 år, Kvinder, 63-66-70 år, 
Du kan læse flere udtalelser her
Vi glæder os til at byde dig velkommen!